Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Maj.2023, 20:06

Фудбалери Спартака убедљиво победили Колубару

Фудбалери суботичког Спартака су као гости победили Колубару (3:0) у мечу 33. кола плеј-аута Суперлиге Србије чиме су направили велики корак напред ка опстанку у елити. Фото: ФК Спартак-Ждрепчева крв Андреј Тодороски је у 44. минуту довео Спартак у вођство, а његов земљак из Северне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Македоније Милош Тошески је предност дуплирао у 53. минуту.
Резервиста Петар Станић је голом у 73. минуту поставио коначан резултат.
Колубара после три везана пораза и даље има 37 бодова и налази се на 10. месту, са шест бодова више од данашњег ривала Спартака који је сада на 11. позицији.
У наредном колу Колубара гостује Јавору, док ће Спартак гостовати новосадској Младости.
Odbijena ostavka, Stanković ostaje na klupi Sampdorije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Спартака убедљиво победили Колубару се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.