Усташки син опет понижава: Додик ми је партнер, остали Срби су дивљаци

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Maj.2023, 19:47

Усташки син опет понижава: Додик ми је партнер, остали Срби су дивљаци

Милановић је рекао да је у Дервенту ишао у договору са Милорадом Додиком. Фото: Танјуг Хрватски председник Зоран Милановић поново је у суботу похвалио свог друга Милорада Додика, казавши да он није исти као остали дивљаци, како је назвао Србе, који су недавно жестоко реаговали >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << због његове посете Дервенти, где је одликовао припаднике злогласне 103. ХВО бригаде, који су у том граду починили стравичне злочине над Србима.
Поновио је да је у Дервенту ишао у договору са Милорадом Додиком.
„Ја идем у Дервенту у договору са Додиком да би човек на крају истраумиран и ципеларен од својих дивљака морао да ме прозива ради нечега што је наш договор. Капирате. Да ми је рекао, слушај немој долазити постоје тамо, не бих долазио и са таквим системом ми имамо посла“, казао је Милановић.
У таквом систему, каже он, ми морамо тражити људе са којима се да разговарати.
„Ја и даље не сматрам да ме је Додик слагао, него је погрешно проценио. Ја о овоме морам обавестити хрватску јавност, Србе који ово гледају, они више воле нас него ми њих“, рекао је Милановић.
Упитан да ли му је након овога Додик и даље партнер, Милановић одговара:
„А ко други да ми буде партнер? Ко? Дража Михајловић? Додик је Србин, он је представник Срба у Републици Српској. Знам да би мени више тактички користило да кажем то је треш. Немам посла с њима, сви су Срби исти. Није тако, нису сви исти, са неким људима се може разговарати „, рекао је Милановић.
Нагласио је да не би ишао у Дервенту да му је речено „немој долазити, неће бити добро“, него би церемонију доделе одликовања направио у Хрватској.
Upis u dobrovoljno služenje vojnog roka još uvek traje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Усташки син опет понижава: Додик ми је партнер, остали Срби су дивљаци се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.