Британски мачак украо ствари у вредности од неколико стотина фунти

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Maj.2023, 18:20

Британски мачак украо ствари у вредности од неколико стотина фунти

Хари, црно бели мачак „провалник“, украо је у последње четири године ствари у вредности од неколико стотина фунти, док његова власница покушава да врати украдене предмете. Фото: Unsplash/jbc Како преноси Дејли експрес, мачак је само прошле недеље украо шест предмета од комшија у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Дарли опатији, у Дербију, а међу украденим предметима су доњи веш, дизајнерске ципеле и паковање кобасица.
Харијева власница Дона Хиберт рекла је да верује да су ствари које њен љубимац доноси кући заправо поклон за њу.
„Мислим да мачке воле да доносе посластице својим власницима, то је психологија која стоји иза тога. Чешће су то предмети, а не птице или мишеви, на чему сам захвална“, рекла је она и додала да верује да је током протекле четири године Хари побегао са стварима вредним више од 300 фунти.
„Ако види прилику, користи је“, рекла је Хиберт.
Она је навела да су неки од предмета украдени са жице за веш на отвореном, али да је део предмета највероватније узет из домова људи.
Фото: Unsplash/Rafael Garcin Ovo su neke od najlepših biblioteka na svetu (drugi deo)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Британски мачак украо ствари у вредности од неколико стотина фунти се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.