Мијатовић: Одбрана кључна за опстанак Борца у АБА лиги

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Maj.2023, 18:10

Мијатовић: Одбрана кључна за опстанак Борца у АБА лиги

Кошаркаши чачанског Борца дочекују сутра од 18 часова Хелиос у утакмици број три плеј-аута која ће одлучити о опстанку у АБА лиги, а тренер српског клуба Дејан Мијатовић истиче да ће одбрана бити кључна за исход утакмице. Фото: КК Брац Чачак „У Чачку смо одиграли заиста добру >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << утакмицу. Били смо на висини задатка, играли смо одлично у оба смера, тако да смо на крају убедљиво славили. Али, онда је уследио пад у мечу број два у Домжалама. Додуше, напад је поново био прави, али зато одбрана није. Примили смо 107 поена, што је недопустиво“, рекао је Мијатовић за клупски сајт.
Мијатовић каже да његову екипу очекује рад у одбрани. „То је примарна ствар коју морамо да поправимо у односу на други меч. А што се тиче напада, морамо бити веома дисциплиновани. Морамо паметно тражити тачке где ћемо нападати Хелиос“, додао је Мијатовић.
Шеф струке Чачана је рекао и да се нада да ће навијачи Борца поново доћи на утакмицу у великом броју.
„Желимо да заједничким снагама направимо још један корак. Волео бих да хала буде пуна, баш као пре седам дана. Публика нас је носила на првој утакмици са Хелиосом, а очекујем да ће атмосфера поново бити одлична“, закључио је Мијатовић.
Real večeras u Beogradu, zatražili od Partizana pojačane mere bezbednosti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мијатовић: Одбрана кључна за опстанак Борца у АБА лиги се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.