Оснивач „Алибабе“, Џек Ма, гостујући професор Универзитета у Токију

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Maj.2023, 13:31

Оснивач „Алибабе“, Џек Ма, гостујући професор Универзитета у Токију

Оснивач кинеског гиганта онлајн трговине „Алибаба“, Џек Ма, придружио се истраживачком институту Универзитета у Токију као гостујући професор, саопштио је данас универзитет. Фото: Танјуг/AP Photo/Thibault Camus У саопштењу се наводи да ће Ма, чији уговор као професора на Токијском институту >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << траје до краја октобра, спроводити заједничка истраживања и пројекте са истраживачима Универзитета у Токију, фокусирајући се на одрживу пољопривреду и производњу хране.
Очекује се да Ма своје искуство и знање о предузетништву, корпоративном менаџменту и иновацијама подели са студентима кроз семинаре, истиче се у саопштењу, пренео је Кјодо. Ма, бивши наставник енглеског језика, основао је 1999. године „Алибабу“, који је постао једно од највећих светских предузећа за онлајн трговину.
Ма је био извршни председник „Алибабе“ до 2019. године.
Иако је последњих година углавном нестао из видокруга јавности, примећен је у разним земљама, укључујући Јапан.
Фајненшел тајмс је у новембру објавио да Ма живи у центру Токија готово пола године.
Makron se suočava sa protestima širom zemlje na Praznik rada

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Оснивач „Алибабе“, Џек Ма, гостујући професор Универзитета у Токију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.