Сутра наоблачење са југа и запада до увече у свим крајевима, местимично киша

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Maj.2023, 13:12

Сутра наоблачење са југа и запада до увече у свим крајевима, местимично киша

У Србији сутра ујутру и пре подне умерено наоблачење са југа и запада земље, до краја дана прошириће се и на остале крајеве. Фото: Градске инфо Условљаваће местимично кишу, и то пре подне на југу и југозападу, после подне и увече и на западу и северозападу Србије, а локално је могућ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и краткотрајни пљусак с грмљавином.
Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и на планинама јак, јужни и југоисточни, на југу Баната и у доњем Подунављу са ударима олујне јачине и до
25 m/s (око 90 km/h), а увече у већем делу у слабљењу.
Јутарња температура од 6 до 14, највиша дневна од 18 до 23 степена, саопштио је РХМЗ. У Београду после претежно ведрог јутра, у току дана мало и умерено облачно, ветровито и суво, уз умерен и јак југоисточни ветар, који ће увече бити у слабљењу.
Јутарња температура од 11 до 14, највиша дневна око 22 степена.
У Србији у среду умерено до потпуно облачно и мало хладније, у већини крајева с кишом, а у брдско-планинским пределима и са пљусковима и грмљавином.
Југоисточни ветар биће у даљем слабљењу.
У четвртак и петак променљиво, с локалном појавом кише и краткотрајних пљускова с грмљавином.
За дане викенда претежно сунчано и топло, а само се у недељу у брдско-планинским пределима, уз изоловани развој облачности, очекује ретка појава краткотрајних пљускова, уз могућност грмљавине. Почетком следеће седмице поново нестабилно у свим крајевима.
RHMZ: Sutra na jugu Banata i u donjem Podunavlju vetar olujne jačine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра наоблачење са југа и запада до увече у свим крајевима, местимично киша се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.