Кошаркаш Партизана Данте Екзум тренирао са екипом уочи меча против Реала

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Maj.2023, 13:09

Кошаркаш Партизана Данте Екзум тренирао са екипом уочи меча против Реала

Кошаркаш Партизана Данте Егзум тренирао је са екипом, дан уочи треће утакмице против Реала, па је скоро извесно да ће бити на располагању тренеру Жељку Обрадовићу. Фото: PrtSc/Instagram/daanteee Црно-бели сутра од 20.30 дочекују Мадриђане, а Екзум је био под знаком питања након повреде прста >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << коју је зарадио у дивљачком насртаја Гершона Јабуселеа у финишу другог меча.
Партизан у четвртфиналној серији плеј-офа Евролиге води 2:0 и само га још један тријумф дели од пласмана на Фајнал-Фор у Каунасу.
Spektakl i na Kalemegdanu, prenos meča Partizan – Real na velikom ekranu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаш Партизана Данте Екзум тренирао са екипом уочи меча против Реала се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.