Фудбалери Партизана вечерас против ТСЦ-а у Бачкој Тополи

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Maj.2023, 12:12

Фудбалери Партизана вечерас против ТСЦ-а у Бачкој Тополи

Фудбалери Партизана вечерас од 19 сати у дербију трећег кола плеј-офа Суперлиге гостују ТСЦ-у из Бачке Тополе. Фото: Танјуг/AP/Darko Vojinovic Црно-бели су у серији лоших резултата, на последња три меча нису постигли гол, док домаћин, који тренутно заузима друго место са седам бодова више, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << има прилику да избаци екипу Игора Дуљаја из борбе за пласман у квалификације за Лигу шампиона.
„Нама је свака утакмица притисак. Остало је још пет кола, тако да после ових пет кола можемо да подвучемо црту. Играмо против екипе, која игра одличан фудбал, имају одличног тренера који је успео да спроведе своје идеје. Играју нападачки фудбал, доста квалитетних играча у екипи, Ђаковац, Јовановић, Ратковић, Вукић, Илић, одличан тим који се одлично уклопио, тако да су заслужено на другом месту“, рекао је Дуљај на конференцији за медије.
Dejan Stanković podneo ostavku u Sampdoriji posle debakla od Fiorentine?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Партизана вечерас против ТСЦ-а у Бачкој Тополи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.