Спектакл и на Калемегдану, пренос меча Партизан – Реал на великом екрану

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Maj.2023, 11:44

Спектакл и на Калемегдану, пренос меча Партизан – Реал на великом екрану

Кошаркашки клуб Партизан саопштио је да ће за навијаче који немају улазнице за утакмицу против Реала у Арени организовати гледање меча на великом екрану на теренима на Калемегдану. Фото: Танјуг/Милош Милојевић „Арена, Калемегдан, цео Београд, цела Србија. Све је црно-бело“, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << наводи се на Инстаграму црно-белих.
Пригодан програм почиње у 18.30 сати, а очекује се да играчи, уколико победе Реал и изборе пласман на Фајнал-Фор у Каунасу, дођу на Калемегдан на прославу.
Stef Kari prvi u istoriji NBA lige sa 50 poena u sedmom meču

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Спектакл и на Калемегдану, пренос меча Партизан – Реал на великом екрану се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.