САД: Крах Прве републичке банке, преузима је Џеј Пи Морган

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Maj.2023, 11:09

САД: Крах Прве републичке банке, преузима је Џеј Пи Морган

Калифорнијско одељење за финансијску заштиту и иновације (ДФПИ), затворило је данас Прву републичку банку и одобрило продају њене имовине банци Џеј Пи Морган. Фото: Танјуг/AP Photo/Jeff Chiu Ово је трећа значајна америчка банка која је доживела колапс у претходна два месеца, преноси >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ројтерс.
За куповину Прве републичке банке, која је 13. априла располагала иметком од 229,1 милијарду долара, били су заинтересовани и групација за финансијске услуге ПНЦ, као и групација Цитизенс, а последње понуде су упућене јуче, пренео је извор упознат са ситуацијом. Крах Прве републичке долази мање од два месеца након финансијског слома калифорнијске Банке Силицијумске долине (БСВ) и њујоршке Сигначур банке, подсећа британска агенција.
Srpski privrednici od sutra na Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак САД: Крах Прве републичке банке, преузима је Џеј Пи Морган се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.