Српски привредници од сутра на Међународном сајму привреде у Мостару

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Maj.2023, 10:58

Српски привредници од сутра на Међународном сајму привреде у Мостару

Привредници из Србије учествоваће на 24. Међународном сајму привреде који се од 2. до 6. маја одржава у Мостару, а наступ наших фирми у оквиру националног штанда Србије организују Привредна комора Србије (ПКС) и Развојна агенција Србије (РАС), објавила је данас ПКС. Фото: Pexels/Jocelyn >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Erskine-Kellie Тржиште Босне и Херцеговине (БиХ) водеће је извозно тржиште за домаћу привреду, обим размене је прошле године достигао од око 3,3 милијарди евра, при чему је суфицит наше привреде износио више од 840 милиона евра.
Наступ на Мостарском сајму, истичу из ПКС, добра је прилика да домаћи излагачи представе своје производе и пласирају их на тржиште БиХ и осталог региона, али и на трећа тржишта, као и да учврсте постојеће и стекну нове пословне контакте.
Мостарски сајам је по профилу општи и на њему се представљају производи из металске и грађевинске индустрије, затим пољопривредне, прехрамбене и аутомобилске индустрије, као и сектор услуга, од банкарства до туризма. Током трајања сајма, одржаће се и посебна подсајамска манифестација, Сајам туризма Мостар, која ће представити туристичке потенцијале и повезати понуде туристичких агенција.
WEF: Za pet godina će nestati 14 miliona radnih mesta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српски привредници од сутра на Међународном сајму привреде у Мостару се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.