Радови на деоницама неких путних праваца

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Maj.2023, 09:45

Радови на деоницама неких путних праваца

На ауто-путу Е-763, у тунелу Шарани, због радова на рехабилитацији коловозног застора у десној цеви, до 30. маја саобраћај се одвија двосмерно у левој цеви тунела Шарани, саопштило је данас ЈП „Путеви Србије“.  
Ауто-пут Е
Фото: Pixabay/WikimediaImages -75, петља Појате – петља Ражањ, ка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Нишу, радови на замени заштитне ограде у разделом појасу, у десној коловозној траци, до 31. маја.
За саобраћај је заузета претицајна саобраћајна трака, док се саобраћај одвија возном саобраћајном траком.
Ауто-пут Е-75, петља Ражањ – петља Алексиначки Рудници, у смеру ка Београду, у току су радови на појачаном одржавању до 31. маја.
У зони радова, саобраћај се преусмерава у супротну траку на двострано одвијање (смер Београд-Ниш), у дужини од 4,5 км.
Ауто-пут Е-75, петља Трупале – петља Ниш Југ, смер ка Врању, радови на реконструкцији моста и замени еластичне одбојне ограде до 10. маја до 16 часова. За саобраћај затворена зауставна саобраћајна трака у дужини од 1.200 м.
Ауто-пут Е-75, у зони петље Трупале, смер ка Нишу, радови на реконструкцији моста до 30. јуна.
Саобраћај је преусмерен из десне коловозне траке у леву коловозну траку на техничком службеном пролазу, и одвија се двосмерно поновним преусмеравањем враћати у свој редован ток.
Због извођења радова на мосту, за саобраћај је затворен општински пут испод ауто-пута, а саобраћај се преусмерава на локалне путеве.
Према информацијама Управе граничне полиције у 7.30 часова:
– на граничним прелазима Градина и Батровци, на излазима, задржавања за теретна моторна возила је 60 минута,
– на граничном прелазу Шид, на излазу, задржавања за теретна моторна возила је 120 минута.
Simić: Ne pretimo kada kažemo da bi otvaranje mosta na Ibru vodilo u sukobe

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радови на деоницама неких путних праваца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.