Фудбалери лучанске Младости надиграли Раднички у Нишу

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Apr.2023, 19:28

Фудбалери лучанске Младости надиграли Раднички у Нишу

Фудбалери Младости из Лучана победили су данас у Нишу екипу Радничког резултатом 2:1 (0:0) у мечу 33. кола Суперлиге Србије. Фото: Instagram/prtsc/mladostlucanifk Голове за Младост постигли су Александар Варјачић у 57. и Иван Милошевић из пенала у 86. минуту. Једини стрелац за домаћи тим био је Петар >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Мићин у 68. минуту.
Младост је 12. на табели плеј-аута СЛС са 29 бодова, док је Раднички 13. са такође 29. Лучанци ће у наредном колу на свом терену дочекати Радник, док ће Раднички гостовати Напретку.
Касније вечерас, играће Напредак и Радник, док ће се сутра састати Колубара и Спартак (17). У уторак од 17 часова ће играти Јавор и Младост из Новог Сада.
Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo pobedili Čukarički rezultatom 4:0

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери лучанске Младости надиграли Раднички у Нишу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.