Матео: Таварес тренира, нисмо сигурни да ће бити спреман за меч са Партизаном

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Apr.2023, 19:02

Матео: Таварес тренира, нисмо сигурни да ће бити спреман за меч са Партизаном

Тренер кошаркаша Реала Ћус Матео изјавио је данас да није сигуран да ће центар мадридског клуба Валтер Таварес бити спреман за трећи меч четвртфинала плеј-офа Евролиге против Партизана, преноси шпански „As“. Фото: Euroleague  
Партизан води 2:0 у четвртфиналној серији, која се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << игра на три победе. Наредни меч је на програму у уторак у Београду од 20.30 сати.
Реал је раније данас у 30. колу шпанског првенства на свом терену победио Сарагосу 93:86. Таварес се загревао уочи меча са Сарагосом, али није био у тиму.
„Таварес покушава да се опорави, али нисмо сигурни да ли ће бити спреман за меч са Партизаном. Они који изађу на терен бориће се првог до последњег минута. Надамо се да ћемо моћи да стигнемо до петог меча. Партизан није имао ниједну утакмицу, а ми смо играли против Сарагосе. Ако бисмо успели да стигнемо до петог меча, следец́е недеље би морали у шпанском првенству да играмо против Уникахе“, рекао је Матео.
Реал ће на мечу због казне Евролиге играти без Габријела Дека и Гершона Јабуселеа, а у тиму Партизана неће бити Кевин Пантер и Матијас Лесор.
„Нисмо желели да се други меч заврши тучом. Осудили смо догађаје који су се догодили прошлог четвртка. Оно што се десило је апсолутно за осуду. Морамо да играмо кошарку, ово се више никада не може поновити“, нагласио је тренер Реала.
Утакмица између Партизана и Реала биће одиграна у уторак од 20.30 сати у београдској „Штарк арени“ пред више од 20.000 навијача.
„У Београду желимо да одиграмо као у првом мечу када је питање победника решила чудесна тројка Пантера. Та тројка је утицала на нас више него што смо мислили. У плеј-офу је све могуће. Обе екипе су ослабљене уочи наставка серије, Партизан ће имати велики ветар у леђа са трибина, али надамо се да смо кадри да серију вратимо на наш терен“, закључио је Матео.
Prvi čovek Panatinaikosa: Evropa želi više timova kao što je Partizan, a manje kao što je Real

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Матео: Таварес тренира, нисмо сигурни да ће бити спреман за меч са Партизаном се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.