Убедљиве победе Реала и Барселоне, хет-трик Бенземе

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Apr.2023, 08:18

Убедљиве победе Реала и Барселоне, хет-трик Бенземе

Фудбалери Реала из Мадрида савладали су Алмерију са 4:2 у мечу 32. кола Ла Лиге. У првом мечу дана Елче је надиграо Рајо Ваљекано са 4:0. У последњем вечерашњем мечу Барселона боља од Бетиса – 4:0. Фото: Танјуг/AP/Pablo Garcia Реал је са нова три бода сакупио укупно 68 и чува другу позицију испред >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << градског ривала Атлетика који има 63, а у недељу игра против Ваљадолида. Алмерија са 33 бода заузима 15. место.
Реал је од самог сатарта напао ривала, а до предности је стигао већ у петом минуту преко Бенземе. Исти играч је у 17. минуту повисио предност домаћина. Свој трећи гол Бензема је постигао у 42. минуту са беле тачке.
У првој минуту надокнаде првог полувремена Алмерија је смањила предност Реала стрелац је био Лазаро.
На старту другог полувремена у 47. минуту Родриго је погодио за 4:1. У 61. минуту коначних 4:2 поставио је Робертоне.
Реал Мадрид у наредном колу гостује код Реал Сосиједада, док Алмерија дочекује Елче.
У првом данашњем мечу Елче је напунио мрежу Рајо Ваљекана. Већ у 27. минуту Лејуне је зарадио директан црвени картон и тако је Рајо наставио меч са играчем мање. Домаћин је то искористио и до врха напунио мрежу ривала.
У првој минути надокнаде Тате Моренте је донео предност домаћину са “креча“. На 2:0 повисио је Боје у 52. минуту. Стрелац трећег гола био је Фидел само минут касније. Коначних 4:0 поставио је Гумбу у 72. У 33. колу Рајо Ваљекано дочекује Ваљадолид.
Барселона је на свом терену надиграла Бетис са 4:0 и задржала 11 бодова предности у односу на другопласирани Реал из Мадрида.
Кристијансен је довео Барсу у вођство у 14. минуту. Од 33. минута Бетис је остао са играчем мање на терену, Гонзалес је зарадио други жити картон.
Домаћин је увећао вођство у 36. минуту стрелац је био Левандовски. На 3:0 повисио је Рафиња три минута касније.
Коначних 4:0 поставио је аутоголом Родригез у 82. минуту сусрета.
Rubijales: Ako se Mesi vrati, biće dočekan raširenih ruku

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Убедљиве победе Реала и Барселоне, хет-трик Бенземе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.