Обрадовићева порука навијачима Партизана: Да покажемо праву слику против Реала

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Apr.2023, 18:08

Обрадовићева порука навијачима Партизана: Да покажемо праву слику против Реала

Волео бих да наши навијачи схвате да је ово део спорта, играчи су причали између себе и на томе треба да се заврши, изјавио је данас тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Он је позвао навијаче црно-белих да у трећем мечу четвртфиналне серије >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << плеј-офа против Реала узврате гостопримство.
„Ми смо у ове две утакмице наишли на феноменално гостопримство Реала. Мислим да и ми у Београду то треба да узвратимо, да се ниједан играч, члан стручног штаба или навијач Реала не осећа непријатно, него да из Београда пошаљемо слику каква је увек била на нашим утакмицама“, истакао је Обрадовић у објави на Инстаграму Партизана.
Партизан ће због туче у Мадриду и казне играти без Кевина Пантера и Матијаса Лесора, а Реал без Герсона Јабуселеа и Габријела Дека.
Lajović slavio protiv Feliksa Ože-Alijasima u Madridu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обрадовићева порука навијачима Партизана: Да покажемо праву слику против Реала се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.