Лајовић славио против Феликса Оже-Алијасима у Мадриду

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Apr.2023, 17:38

Лајовић славио против Феликса Оже-Алијасима у Мадриду

Српски тенисер Душан Лајовић победио је Канађанина Феликса Оже-Алијасима са 2:1 (6:2, 3:6, 7:6(7:5)) и пласирао се у треће коло мастерса у Мадриду. Фото: Танјуг/AP Photo/Jim Rassol Меч је трајао два сата и 35 минута. Лајовић је боље отворио меч и успео да поведе са 4:0 после два везана брејка, чиме је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << завршио посао у првом сету.
У другом сету канадски тенисер је боље сервирао и успео да у шестом гему одузме сервис Лајовићу и после освоји сет.
Током трећег сета није било прилика за брејк, па се играло 12 гемова. У 12 гему Лајовић је успео да се избори за две брејк и меч лопте, али је Оже-Алијасим ипак одолео и продужио меч.
Током тај-брејка српски тенисер убрзо је повео са 5:0 и тиме решио питање победника.
У трећем колу Лајовићу ће ривал бити Немац Јан-Ленард Штруф.
Poznato kada i protiv koga Srbija startuje Mundobasket

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лајовић славио против Феликса Оже-Алијасима у Мадриду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.