Крунић: Никада нисам крио да сам велики Звездаш

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Apr.2023, 15:25

Крунић: Никада нисам крио да сам велики Звездаш

Фудбалер Милана и репрезентације БиХ Раде Крунић, рекао је да би волео да у Лиги шампиона игра у истој групи са Црвеном звездом. Фото: Танјуг/AP/Luca Bruno Црвена звезда је прва екипа која је обезбедила учешће у Лиги шампиона следеће сезоне док Милан то још није урадио.
Али ако и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << даље актуелни шампиони Италије то ураде, Крунић има жељу да игра у истој групи са црвено-белима.
„Видео сам да је Звезда освојила титулу и велео бих да будемо са њима у групи. Увек се обрадујем кад треба да играм на Балкану. Посебно на Маракани. НИкад нисам крио да сам навијач Звезде. Сећам се, као да је јуче било кад је 2021. године био жреб за шеснестину финала Лиге Европе. Били смо у клубу на заједничком ручку и кад смо извукли Звезду скочио сам од среће. Тада због корое није било навијача на утакмицама, надам се да би сада били пуни Сан Сиро и Маракана. Волео бих да моји саиграчи доживе Маракану на прави начин“, рекао је фудбалер Милана.
Милан ће у овој сезони Лиге шампиона у полуфиналу играти против великог ривала Интера.
Odbojkaši počinju pripreme za Ligu nacija, Kolaković saopštio spisak

 
 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Крунић: Никада нисам крио да сам велики Звездаш се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.