У нападу два дрона на складиште нафте у Севастопољу изгорела четири резервоара

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Apr.2023, 14:13

У нападу два дрона на складиште нафте у Севастопољу изгорела четири резервоара

У нападу на складиште нафте у Севастопољу, према прелиминарним информацијама, учествовала су два дрона, изјавио је губернатор Михаил Развожајев. Фото: Танјуг/Sevastopol Governor Mikhail Razvozhaev telegram channel via AP Он је навео да су у нападу изгорела четири резервоара, преносе РИА Новости.
Пожар >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који је избио је практично локализован, неоштећени резервоари су заштићени од ватре и расхлађени, рекао је Развожајев.
Он је раније рекао да је пожар био захватио око 1.000 квадратних метара, а да није било жртава.
Zelenski: Verujem u uspeh naše kontraofanzive i da ćemo vratiti Krim

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У нападу два дрона на складиште нафте у Севастопољу изгорела четири резервоара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.