Друга тактилна радионица за слепе и слабовиде – Простор тактилности

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Apr.2023, 12:53

Друга тактилна радионица за слепе и слабовиде – Простор тактилности

Тактилна радионица за слепе и слабовиде, као и за све заинтересоване посетиоце, проистекла је из изложбе „Вајар Сретен Стојановић и простори тактилности“. Фото: Спомен збирка Павла Бељанског Друга тактилна радионица за слепе и слабовиде, одржаће се у суботу, 27. маја од 12 до >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 13.30 часова.
Под руковођењем Мр Снежане Николић и др Татјана Бабић, учесници ће моћи тактилно да истраже гипсани одливак Стојановићеве скулптуре Наташа Бошковић (1930).
Биће представљени и радови студената Сценске архитектуре, технике и дизајна, Одсека за уметност и дизајн (ФТН Нови Сад), изведеним у оквиру предмета Просторна инсталација и Скулптура, у различитим техникама.
У томе ће им помоћи мр Снежана Николић и др ум. Јелена Јанев, са студентима Сценске архитектуре, технике и дизајна.
Izložba u SZPB: „Sava Šumanović i evropski realizmi između dva svetska rata“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Друга тактилна радионица за слепе и слабовиде – Простор тактилности се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.