САД: Федералне резреве признале да нису адекватно реаговале на кризу

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Apr.2023, 11:40

САД: Федералне резреве признале да нису адекватно реаговале на кризу

Америчке Федералне резерве саопштиле су данас да нису реаговале са „довољном снагом и хитношћу“ у надзору пословања Банке Силицијумске долине, која је прошлог месеца пропала у највећем банкарском фијаску још од 2008. године и изазвала глобалну забринутост о стању у банкарској >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << индустрији. Фото: Танјуг/AP Photo/Andrew Harnik, File Закључак анализе америчких Федералониг резерви објављен је у тренутку када је још једна америчка кредитна банка, First Republic Bank и даље у озбиљним потешкоћама, преноси BBC.
Америчка регулаторна тела наводно раде на потенцијалном спасавању ове 14. по величини америчке банке.
Потпредседник за наџор Федералних резерви Мајкл Бар, који је водио ревизију, рекао је да би америчка централна банка требало да пооштри своја правила и примени искуство стечено од пропасти Банке Силицијумске долине.
SAD: Broj nastradalih pešaka u saobraćaju porastao za 70% u odnosu na 2010. godinu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак САД: Федералне резреве признале да нису адекватно реаговале на кризу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.