Вучић: За мање од годину и по дана Србија ће добити најмодернији аутопут

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Apr.2023, 11:27

Вучић: За мање од годину и по дана Србија ће добити најмодернији аутопут

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће за нешто мање од годину и по дана Србија добити најмодернији европски аутопут који ће подићи безбедност саобраћаја. Фото: PrtSc/Instagram/buducnostsrbijeav „Градећи сваки нови пут, ми као да градимо читав нови свет, свет догађаја, ситуација >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и сусрета“, написао је Вучић на Инстаграму buducnostsrbijeav, уз фофографију са дела Моравског коридора од Појата до Макрешана.
Вучић, који данас присуствује отварању тог дела Моравског коридора, стигао је на прву тачку те деонице, код наплатне рампе Ћићевац. Вучић је ту започео радни састанак са премијерком Аном Брнабић и министрима у Влади, са извођачима радова, директором „Коридора Србије“ Александом Антићем и директором „Путева Србије“ Зораном Дробњаком.
Predsednik Vučić posetio manastir Ljubostinju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: За мање од годину и по дана Србија ће добити најмодернији аутопут се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.