САД: Први шумски пожари у Калифорнији

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Apr.2023, 08:28

САД: Први шумски пожари у Калифорнији

Непуних пет недеља од последње временске непогоде у Калифорнији праћене кишама и снегом, ватрогасци су у петак позвани због првог овогодишњег великог пожара у подножјима брдовитог подручја источно од Лос Анђелеса. Фото: Танјуг/Watchara Phomicinda Од среде када је избио пожар у подручју >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ноб, спржено је око 200 хектара грмља и траве у шумивитом Сан Бернардину, али 25 одсто пожара је стављено под контролу, саопштила је калифонијска шумска служба, преноси Ројтерс.
Пожар није непосредно угрозио насељена места, али спалио је стрм терен дубоко у шуми, изјавила је портпаролка калифонијске шумске служе Лин Сиелит.
Узрок пожара се и даље истражује али али овај пожар је мали у поређењу са учетсалим и интензивним ватреним стихијама које су оставиле иза себе стотине хиљада угљенисане земље.
Kralj Čarls će biti iza paravana tokom miropomazanja svetim uljem

Преузмите андроид апликацију.
Чланак САД: Први шумски пожари у Калифорнији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.