Црвена звезда декласирала Задар у првом мечу четвртфинала плеј-офа АБА лиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Apr.2023, 07:29

Црвена звезда декласирала Задар у првом мечу четвртфинала плеј-офа АБА лиге

Кошаркаши Црвене звезде декласирали су Задар (100:73) на старту четвртфиналне серије АБА лиге и тако наставили серију победа у свим такмичењима која сад износи 12 утакмица. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Домаћин је почео меч мало спорије, мучио се у првој четвртини, али је већ у другој >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << деоници великом серијом практично преломио меч јер је предност отишла на преко 20 поена разлике, па је на одмор отишао резултатом 58:36. Звезда је у првом полувремену убацила чак 10 тројки из 14 покушаја.
У наставку меча изабраници Душка Ивановића су наставили да мељу ривала, па су стигли и до предности веће од 30 разлике, коју су практично одржавали до краја утакмице.
Филип Петрушев и Немања Недовић су постигли по 16 поена за Звезду, Лука Митровић 13, Лука Вилдоза у Факундо Кампацо по осам, а Никола Ивановић само три поена иако је у понедељак био најефикаснији против Цедевита Олимпије, вечерас је имао веома малу минутажу.
Задар је предводио МВП АБА лиге Лука Божић са 18 поена, Марко Рамљак је дао 17, а Дарио Дрежњак и Аријан Лакић по 11.
Утакмици у дворани Александар Николић је према подацима са сајта АБА лиге присуствовао 5241 навијач Звезде.
Други меч серије игра се 8. маја у Задру од 18 часова. У полуфинале ће клуб који први стигне до две победе.
Bogdan Bogdanović potvrdio da će igrati za Srbiju na Svetskom prvenstvu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Црвена звезда декласирала Задар у првом мечу четвртфинала плеј-офа АБА лиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.