Путеви Србије: Очекује се појачан интензитет саобраћаја

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Apr.2023, 07:12

Путеви Србије: Очекује се појачан интензитет саобраћаја

На наплатним станицама на аутопутевима у земљи нема задржавања возила, саопштило је јутрос Јавно предузеће „Путеви Србије“. Фото: PrtSc/ЈП Путеви Србије Због првомајског празника очекује је повећан интензитет саобраћаја на државним путевима, због чега „Путеви Србије“ предузимају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << све неопходне мере у циљу бржег проласка возила, наводи се у саопштењу.
Интензивиран је рад на наплатним станицама, а сви канали за наплату путарине и дистрибуцију картица су у функцији 24 часа дневно, без паузе.
Повећан је број инкасаната на наплатним станицама како би се обезбедио несметан пролазак возила услед појачаног саобраћаја на аутопутевима у Републици Србији.
Најбржи пролазак кроз наплатне станице омогућава електронска наплата путарине (ЕНП) која значајно скраћује време путовања и омогућава возилима пролазак без заустављања, а уједно представља и јефтинији вид плаћања путарине.
Не очекују се задржавања ни на једној наплатној станици у Републици Србији, додаје се у саопштењу.
Bez gužvi na graničnim prelazima, samo autobusi na Preševu čekaju 25 minuta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путеви Србије: Очекује се појачан интензитет саобраћаја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.