Вучић: Смисао Куртијеве одлуке о мосту је да нас увуче у рат

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Apr.2023, 16:27

Вучић: Смисао Куртијеве одлуке о мосту је да нас увуче у рат

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је одлука Скупштине општине у Косовској Митровици да се отвори мост на Ибру, који раздваја јужни и северни део града, одлука чији је смисао да нас увуче у рат. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић „Ако је то смисао, да нас увуче >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у рат, ја то не разумем“, рекао је Вучић новинарима.
„Зар немаш неке друге снове, да ти људи живе боље и имају плату већу од 450 евра, дај хвали се нечим другим. Посети Ораховац, Суву реку па направи нешто за тамошње винаре. Немој да се бавиш само изазивањем проблема“, поручио је Вучић председнику владе привремених приштинских институција Аљбину Куртију.
Председник Србије је додао да је чудно што неко то ради баш пред нову рунду дијалога 2. маја.
„Зато су служили ови избори, сада неки могу да пређу мост из јужне у северну Митровицу да гласају“, рекао је Вучић.
Počela konferencija Jasenovac – Aušvic Balkana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Смисао Куртијеве одлуке о мосту је да нас увуче у рат се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.