Вучић: Борићу се и довешћу великог инвеститора у Зајечар

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Apr.2023, 16:16

Вучић: Борићу се и довешћу великог инвеститора у Зајечар

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Књажевцу да ће се борити и довести великог инвеститора у Зајечар. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић На питање новинара да прокоментарише то што је раније најављивао да ће АПТИВ отворити фабрику у Зајечару, али то још није урађено, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Вучић је рекао да је много труда и енергије уложено за ту инвестиције.
„Све смо им дали, али ту милион проблема има, трудимо се да нађемо за Зајечар великог инвеститора. АПТИВ нам је запослио и у Лесковцу и Новом Саду велики број људи. И како да им сада не верујемо да то неће да се деси. Борићу се и довешћу у Зајечар великог инвеститора“, поручио је Вучић.
На питање зашто још није отворен нови стадион у Зајечару пошот је требало да буде готов у децембру и зашто се хала у Зајечару у ОШ Хајдук Вељко још не користи јер нема употребну дозволу, Вучић је рекао да он не може као председник да зна да ли свака хала има употребну дозволу, али да ће то одмах проверити.
„И већ сутра нека ме питају ваши новинари на отварању аутопута (од Појата до Макрешана на Моравском коридору)“, додао је Вучић.
Када је реч о стадиону у Зајечару, каже да отварање касни због одређених радова, како кажу извођачи, које је успорила киша, али и због хибридне траве по УЕФА стандардима која мора да прође три кошења.
Изградили смо најлепши стадион у Србији, рекао је Вучић и додао да се касни увек скоро на сваком пројекту, али да је добро што се свуда гради.
Memić: Krajem maja još 100.000 vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Борићу се и довешћу великог инвеститора у Зајечар се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.