Меган Маркл потписала уговор са великом холивудском агенцијом за таленте

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Apr.2023, 14:05

Меган Маркл потписала уговор са великом холивудском агенцијом за таленте

Војвоткиња од Сасекса Меган Маркл (41) потписала је уговор са великом холивудском агенцијом за таленте WМЕ и представљаће је једна од најмоћнијих личности у индустрији забаве Ари Емануел. Фото: Танјуг/AP Photo/Peter Dejong Агенција, која представља бројне холивудске звезде, фокусираће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се на вођење војвоткињиних пословних напора и партнерства са брендовима и њеног креативног рада у филмској и телевизијској продукцији, преноси Тајмс.
„Варајати“, који је први објавио ту вест, навео је да глума неће бити област фокуса у склопу аранжмана.
Потписивање уговора са Меган је понос за WМЕ, јер се верује да су ривалске агенције желеле да раде са њом откако се преселила у Калифорнију са војводом од Сасекса 2020. године. Њен тим у WМЕ ће предводити Ари Емануел, извршни директор Ендевура, компаније која је власник агенције за таленте.
Емануел (62) је једна од најмоћнијих личности у Холивуду и био је најбоље плаћени извршни директор у граду 2021. године.
Он има и јаке политичке везе, а његов брат је Рам Емануел, бивши демократски конгресмен који је био шеф кабинета Беле куће за време Барака Обаме и градоначелник Чикага од 2011. до 2019. године. Рам је сада амбасадор у Јапану.
У тиму који представља Меган је и Бред Слејтер, који је радио са Двејном „Стеном“ Џонсоном, је и дугогодишњи агент Серене Вилијамс, Џил Смолер, која је присуствовала Харијевом и Меганином венчању.
Меган је била глумица, али је одустала од глумачке каријере након удаје за принца Харија.
Istraživanje: Princ Vilijam popularniji od kralja Čarlsa III

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Меган Маркл потписала уговор са великом холивудском агенцијом за таленте се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.