Тебас: Посао око повратка Месија у Барселону делује јако компликовано

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Apr.2023, 13:56

Тебас: Посао око повратка Месија у Барселону делује јако компликовано

Председник Ла Лиге Хавијер Тебас изјавио је да му посао око повратка Лионела Месија у Барселону делује јако компликовано, преноси Спортклуб. Фото: Танјуг/AP Photo/Thibault Camus Почетком недеље британски медији су пренели да фудбалер Пари Сен Жермена Лионел Меси жели да се врати у Барселону, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а спреман је да у каталонском клубу има мању плату од оне коју има у редовима шампиона Француске.
„Мени тај посао у овом тренутку изгледа јако компликовано. Има још времена, али мораће у Барселони да отпусте играче и смање плате, да би Меси могао да се региструје. А ту је и информација која нам је непозната, колика је његова плата. Барселона није попут Пари Сен Жермена, који због богатства може да приушти високе плате играчима. Да би се довели играчи, морају се спуштати примања оних који су већ ту. То је попут подземне железнице. Мораш да пустиш људе да изађу да би други могли да уђу“, истакао је Тебас.
Batak pred Voždovac: Napadački i po tri boda, Evropa i dalje glavni cilj

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тебас: Посао око повратка Месија у Барселону делује јако компликовано се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.