Мијаиловић: Дочекајмо Реал господски

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Apr.2023, 13:52

Мијаиловић: Дочекајмо Реал господски

Председник кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић позвао је данас навијаче „црно-белих“ да на господски начин дочекају екипу Реала у Београду. Фото: Танјуг/Раде Прелић Кошаркаши Партизана повели су са 2-0 у серији четвртфинала Евролиге против Реала, пошто су синоћ победили >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << екипу из Мадрида са 95:80.
„Величанствене две победе у Мадриду, честитам играчима и стручном штабу на избореним резулататима. Инцидент који се догодио на самој завршници утакмице није утицао на крањи резултат, то је за нас изузетно важно. Фер и спортски смо изборили две велике победе у Мадриду. Исписујемо нове странице богате клупске историје, нећемо дозволити да један тренутак умањи наш велики успех. Оборили смо све рекорде, помериили границе кошарке, наставићемо и даље да их померамо“, објавио је Мијаиловић на свом Инстаграм налогу.
Додаје да је Реал увек за Партизан био пријатељски клуб. „Без обзира на немилу ситуацију дочекаћемо их крајње пријатељски. Проживели смо лепе тренутке ове сезоне до сада, после много година, све је у нашим рукама, успех нас тек очекује. Наше најјаче оружје поред ове сјајне генерације момака, су наши навијачи, најбољи кошаркашки навијачи на свету. Сви до једнога дочекајмо господски екипу Реала, свима желим добродошлицу у Београд, центар европске кошарке. Живео Партизан“, закључио је Мијаиловић.
Jabusele: Duboko se kajem zbog svog ponašanja na sinoćnoj utakmici

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мијаиловић: Дочекајмо Реал господски се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.