Вучић стигао на Ртањ, обилази завршне радове на проширењу хотела

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Apr.2023, 13:36

Вучић стигао на Ртањ, обилази завршне радове на проширењу хотела

Председник Србије Александар Вучић стигао је у Ртањ, где обилази завршне радове на проширењу хотела Рамонда. Фото: Танјуг/Зоран Жестић Хотел је отворен 2019. године, а тадашња инвестиција је износила око пет милиона евра.
У изградњу новог дела хотела уложено је додатних 15 милиона >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << евра и простире се на близу 15.000 метара квадратних.
Хотел Рамонда, проширењем капацитета, на располагању има 58 смештајних јединица, од чега 21 у старом и 37 у новом делу хотела.
Хотел Рамонда је назван по цвету који расте на Ртњу, а познат је и као симбол српског страдања у првом светском рату и као симбол регенерације.
Vučić: Napravili smo zdravu državu, do kraja godine veliko povećanje penzija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић стигао на Ртањ, обилази завршне радове на проширењу хотела се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.