Вучић: Желимо добре односе са НАТО, али имамо линије преко којих не идемо

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Apr.2023, 13:11

Вучић: Желимо добре односе са НАТО, али имамо линије преко којих не идемо

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да жели да има најближе и партнерске односе са НАТО, али да постоје линије преко којих не смемо да пређемо. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Он је, обраћајући се грађанима Сокобање, поновио да је Србија једна од ретких земаља >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << која има независну и војно неутралну политику, као и да ће то остати док је он председник.
„Док сам ја председник нећемо ни у НАТО нити и у један војни блок. То је наш избор. Сви они који ми свакодневно соле памет и који тврде да су паметнији него ја и све знају, видели су се са страним државницима и знају шта је најбоље. Ја не могу да пређем преко жеље народа. Желим да имамо најближе односе са онима који су нас напали 1999. године, али морамо да имамо неке линије које нећемо да пређемо. Србија ће сам да брани своје људе“, поручио је Вучић.
Vučić: Uskoro dodatni turistički vaučeri za letovanje u Srbiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Желимо добре односе са НАТО, али имамо линије преко којих не идемо се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.