Јабуселе: Дубоко се кајем због свог понашања на синоћној утакмици

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Apr.2023, 12:30

Јабуселе: Дубоко се кајем због свог понашања на синоћној утакмици

Кошаркаш Реала Гершон Јабуселе изјавио је да се дубоко каје због свог понашања на утакмици са Партизаном. Фото: fiba.baskeball Кошаркаши Партизана победили су синоћ Реал (95:80) и у другом мечу четвртфиналне серије Евролиге који је обележила општа туча на терену, због које је утакмица >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << завршена на минут и 40 пре краја.
Све је почело кад је Серхио Љуљ намерно фаулирао Пантера, капитен Партизана није дао на себе, улетели су затим сви играчи обе екипе у гужву, а најратоборнији је био Гершон Јабуселе који је дивљачким нападом с леђа ухватио за врат и оборио Егзума на паркет, а том приликом је Аустралијанац из Партизана добио посекотину на рамену и повреду скочног зглоба.
„Дубоко се кајем због свог понашања на синоћној утакмици. Кошарка подразумева спортско понашање и пријатељство. Моје искрено извињење Партизану, клубу са којима смо увек имали сјајан однос, Дантеу Егзуму и његовој породици, мојим саиграчима и свим навијачима“, објавио је Јабуселе на свом Инстаграм налогу.
Ljulj: Preuzimam odgovornost i izvinjavam se svim ljubiteljima košarke

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јабуселе: Дубоко се кајем због свог понашања на синоћној утакмици се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.