Црвена звезда вечерас дочекује Задар у првој утакмици четвртфинала АБА лиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Apr.2023, 12:11

Црвена звезда вечерас дочекује Задар у првој утакмици четвртфинала АБА лиге

Кошаркаши Црвене звезде вечерас од 20 часова дочекују екипу Задра у првој утакмици четвртфинала АБА регионалне лиге. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је да поштује екипу Задра, али да верује да ће „црвено-бели“ изборити пласман >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у полуфинале плеј-офа АБА лиге.
„Плеј-оф је интересантно такмичење и даје шансу свима. Без обзира што имамо предност домаћег терена, плеј-оф је специфичан, јер сви могу да победе. Изузетно поштујемо екипу Задра, која је у регуларном делу сезоне победила Звезду у Београду. Играју изузетно и специфично у одбрани и у нападу и могу да створе проблеме многим екипама. Надам се да ћемо бити фокусирани, имати енергије и одиграти у првој утакмици како је потребно“, истакао је Ивановић.
Mateo: Partizan ume da vam se igra sa živcima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Црвена звезда вечерас дочекује Задар у првој утакмици четвртфинала АБА лиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.