Мезотерапија: Третман за лепоту

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Apr.2023, 11:30

Мезотерапија: Третман за лепоту

Индустрија лепоте расте и развија се сваким даном. Процедуре некада резервисане само познатима и богатима данас су доступне готово свима, а развијају се у смеру смањене инвазивности, паралелно са козметиком која се све више окреће природи и минимализацији хемикалија у саставу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << производа. Фото: Pexels/Ahiny Diamond Бити и остати млада данас различито је од тога како се феномен подмлађивања посматрао пре десет година када су појединци одлазили на инвазивне операције и мењали лични опис. Технике за подмлађивање лица у нашој савременици прате природне потребе нашег лица и све оно што је нашој кожи потребно надокнадити, а што се губи или га мањка са процесом старења.
Мезотерапија је третман који има веома широку примену и његовим убризгавањем на циљана подручја решава се широк спектар проблема на кожи.
Мезотерапеутски коктели могу се убризгавати у теме главе чиме делују на косу обнављајући је, могу се убризгавати у регије ногу и тела где се на брз и ефикасан начин боре са целулитом и смањују видљивост стрија, али и у лице, чинећи га притом сјајнијим, хидриранијим, и подстичући обнављање ћелија.
Учинковита мезотерапија лица смањује и знаке старења и умора на нашем лицу, који се огледају у колутовима око очију.
Овај третман одражава се на тонус лица и на уједначеност тена. Мезотерапеутски коктели микроиглицама се убризгавају у мезодерм коже.
Ове супстанце садрже све оно што је нашој кожи потребно да остане млада: витамине, минерале, хијалурон и бројне друге супстанце прилагођене конкретним потребама свачије коже.
Третман се сматра неинвазивним и период опоравка је веома кратак – готово да се одмах можемо вратити свакодневним обавезама.
Ove mitove o šminkanju treba što pre da zaboravite – samo vam odmažu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мезотерапија: Третман за лепоту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.