Аир Србија уводи додатни лет до Мадрида

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Apr.2023, 10:45

Аир Србија уводи додатни лет до Мадрида

Национална авио-компанија Ер Србија увешће од 15. маја трећи недељни лет између Београда и Мадрида, тако да ће осим средом и суботом, до шпанске престонице моћи да се лети и понедељком. Фото: Танјуг/Ана Спремо Виши менаџер за планирање и оптимизацију реда летења Ер Србије Бојан >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Аранђеловић изјавио је да је Шпанија традиционално занимљива дестинација путницима, било да путују туристички или пословно, као и да ер Србија лети до пет градова у тој земљи и на свим летовима бележи велику попуњеност путничке кабине, наводи се у саопштењу Ер Србије.
„Анализирајући тржиште и ослушкујући потребе наших путника, одлучили смо да уведемо још један полазак у току радне недеље, понедељком. Верујемо да ће додатни лет омогућити пословним путницима да сада лакше планирају своје путовање, док ће истовремено повећати повезаност шпанске престонице са остатком наше мреже“, рекао је Аранђеловић.
Ер Србија је летове до Мадрида и Барселоне покренула у јуну 2019. године, док су летови између Београда и Малаге, Мајорке и Валенсије покренути током 2022. године.
Kurs dinara prema evru danas 117,2719, prema dolaru 106,4560

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Аир Србија уводи додатни лет до Мадрида се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.