Слободан Бошкан више није тренер одбојкаша Војводине

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Apr.2023, 09:46

Слободан Бошкан више није тренер одбојкаша Војводине

Слободан Бошкан није више шеф стручног штаба првог тима Одбојкашког клуба Војводина. Он је своју одлуку о томе да поднесе оставку, приликом разговора, предочио руководству клуба. Фото: ОК Војводина На тај потез одлучио се након пораза у финалу плеј-офа, у којем је, подсећамо, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << титулу првака освојила екипа Партизана.
„Овом приликом захваљујемо се Слободану Бошкану на свему што је учинио у протеклом периоду и својим залагањем, професионалношћу и знањем допринео раду клуба и освајању трофеја. Задовољство нам је и част свима што смо били на истом задатку. Бошкан је легенда клуба и он је и даље део наше породице. За њега ће врата Војводине увек бити отворена, а искрено се надамо да ћемо у будућности поново сарађивати. Након првомајских празника биће одржана седница Управног одбора, на којој ће се говорити о наредним корацима и плановима за следећу сезону“, истакао је председник клуба Владимир Вукојевић.
Слободан Бошкан је у шест сезона освојио пет титула, три пута као спортски директор и два пута као тренер. У том периоду Војводина је освојила и један Куп Србије, као и три Суперкупа. Бошкан је био иницијатор отварања Академије одбојке Војводина. У оквиру Лиге шампиона са екипом је остварио две победе у групној фази.
Слободан Бошкан и даље је најтрофејнији играч Војводине, са осам титула првака и добитник је Статуе великана Војводине. „Из мог угла сасвим је нормално то што сам дао оставку. Ове сезоне циљ је био да се освоје три трофеја, а да се у Лиги шампиона прође групна фаза. Нисмо ништа од тога урадили. Да смо освојили титулу, можда би на неки начин то ову сезону учинило бољом. Међутим, пошто ни то нисмо успели, мени је логичан потез био да поднесем оставку и да на тај начин преузмем одговорност за то што нисмо остварили оно што је било пројектовано. Свима у клубу, Војводини генерално, желим пуно среће у будућности. Војводина је и поред тренутног резултатског пада, јак колектив и велики клуб који ће наћи начин да из ове приче изађе још јачи, са неким новим искуством и да већ следеће сезоне поново крене у борбу за трофеје и освајање истих“, поручио је Слободан Бошкан.
„Ti si naša prva ljubav“ – Voša u poseti OŠ „Petar Kočić“ u Temerinu (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Слободан Бошкан више није тренер одбојкаша Војводине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.