Због првомајског празника очекује повећан интензитет саобраћаја на путевима

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Apr.2023, 09:33

Због првомајског празника очекује повећан интензитет саобраћаја на путевима

Због првомајског празника очекује повећан интензитет саобраћаја на државним путевима, саопштило је ЈП Путеви Србије. Фото: Pixabay/patricksommer Путеви Србије предузимају све неопходне мере у циљу бржег проласка возила, интензивиран је рад на наплатним станицама, а сви канали за наплату >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << путарине и дистрибуцију картица су у функцији 24 часа дневно без паузе.
Повећан је број инкасаната на наплатним станицама како би се обезбедио несметан пролазак возила услед појачаног саобраћаја на аутопутевима у Републици Србији.
Најбржи пролазак кроз наплатне станице омогућава електронска наплата путарине (ЕНП) која значајно скраћује време путовања и омогућава возилима пролазак без заустављања, а уједно представља и јефтинији вид плаћања путарине. Напомињемо да не очекујемо задржавања ни на једној наплатној станици у Републици Србији.
Учесници у саобраћају путем портала на аутопутевима и апликације за мобилне телефоне „Путеви Србије“, могу се информисати у реалном времену о евентуалним задржавањима на наплатним станицама, прекидима саобраћаја, стању коловоза, временским приликама и другим неопходним информацијама.
Детаљне информације о стању на државним путевима Републике Србије у реалном времену, могу се наћи на интернет презентацији ЈП „Путеви Србије“ на линку: https://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/stanje-na-dr%C5%BEavnim-putevima, као и путем мобилне апликације ЈП „Путеви Србије“, наведено је у саопшењу.
Usporen saobraćaj na obilaznici oko Beograda kod petlje Orlovača – Ostružnica

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Због првомајског празника очекује повећан интензитет саобраћаја на путевима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.