Кике Санчез Флорес смењен са места тренера Хетафеа

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Apr.2023, 17:41

Кике Санчез Флорес смењен са места тренера Хетафеа

Кике Санчез Флорес није више тренер фудбалера Хетафеа, саопштили су челници шпанског прволигаша на званичном сајту клуба. Фото: Танјуг/AP Photo/Rui Vieira, File Флорес (58) је смењен после серије од пет првенствених утакмица без победе, која је кулминирала у среду поразом код куће од Алмерије, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << директног ривала у трци за опстанак. Клуб из предграђа Мадрида ће се у последњих седам кола грчевито борити за опстанак у елити, а добро обавештени шпански медији најављују да ће на клупу поново сести Хозе Бордалас, који је водио Хетафе од 2016. до 2021. године.
Selektor Srbije Đovani Gvideti saopštio spisak odbojkašica za Ligu nacija

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кике Санчез Флорес смењен са места тренера Хетафеа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.