Велика хуманитарна акција књижаре „Мост“ у ИК „Прометеј“

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Apr.2023, 15:48

Велика хуманитарна акција књижаре „Мост“ у ИК „Прометеј“

Велика хуманитарна акција књижаре „Мост“ организује се у суботу, 29. априла, у простору Издавачке куће Прометеј. Фото: Књижара Мост
У простору Издавачке куће „Прометеј“, на адреси Светозара Милетића 16,у периоду од 10 до 20 часова биће постављена велика распродаја >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << преосталих књига из недавно затворене књижаре „Мост“, а 50% од прикупљених средстава уплатиће се на рачун Мине Пошарац којој је новац потребан за лечење и рехабилитацију у иностранству.

Kуповином било које књиге учествује се у овој хуманитарној акцији.
 
Skulptura „Čovek jelen“ postavljena u Limanskom parku

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Велика хуманитарна акција књижаре „Мост“ у ИК „Прометеј“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.