Волф: Паузу смо искористили за усавршавање болида, трке у Бауу су драматичне

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Apr.2023, 14:50

Волф: Паузу смо искористили за усавршавање болида, трке у Бауу су драматичне

Директор Мерцедеса Тото Волф изјавио је данас да је његов тим паузу у шампионату Формуле 1 искористио за усавршавање болида. Фото: Танјуг/AP Photo/Darko Bandic Шампионат Ф1 се наставља наредног викенда када ће бити одржана трка за Велику награду Азербејџана.
„У наредним тркама желимо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да направимо мали корак напред. Наставићемо са развојем болида у следећим недељема, и са новим побољшањем перформанси и надоградњама. Узбуђени смо што видимо њихов утицај, али знамо да не постоји чаробно дугме“, рекао је Волф, преноси званични сајт Ф1.
Возач Мерцедеса Луис Хамилтон освојио је друго место на претходној трци за ВН Аустралије. „Аустралија је показала да напредујемо, али морамо да будемо опрезни у читању једног резултата. Знакови у Мелбурну су били охрабрујући и то је био добар мотив за целу екипу током паузе“, истакао је директор Мерцедеса.
На трци за ВН Азербејџана ће бити примењен и нови формат, који укључује одвојене квалификације за спринт и главну трку.
„Трке у Бакуу су увек драматичне и забавне. То је изазовна стаза са зидовима који су близу, тако да нема места за грешке. Такође имамо наш први спринт викенд у сезони са измењеним форматом. Занимљив је изазов за нас који се морамо ухватии у коштац са само једним слободним тренингом како бисмо били спремни за две сесије у квалификацијама и две трке. Надамо се да ће то донети више узбуђења и акције за навијаче“, рекао је Волф.
Програм ће почети слободним тренингом у петак од 11.30 часова, а затим у 15 сати следе квалификације за ВН Азербејџана. У суботу од 10.30 сати возе се квалификације за спринт трку, која је на програму истог дана од 15.30 часова.
Трка за ВН Азербејџана биће вожена недељу од 13 сати.
Zverev: Sve zavisi od mene, siguran sam da dolaze bolji dani

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Волф: Паузу смо искористили за усавршавање болида, трке у Бауу су драматичне се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.