Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Apr.2023, 13:30

Зверев: Све зависи од мене, сигуран сам да долазе бољи дани

Немачки тенисер Александар Зверев изјавио је данас да верује да може поново да буде конкурентан најбољим играчима света. Фото: ТанјугAP/Marta Lavandier Зверев је пропустио већи део прошле сезоне пошто се повредио на мечу полуфинала Ролан Гароса против Рафаела Надала. Немац је тренутно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 16. на АТП листи, а ове сезоне има скор од 10 победа и 11 пораза.
„Знам какав сам био играч и колико могу. Знам да ће ми требати времена и све зависи од мене. И, наравно, најбитније је да останем здрав“, рекао је Зверев новинарима у Мадриду, преносе шпански медији.
Зверев ће у другом колу мастерса у Мадриду играти против Шпанца Роберта Карбаљеса Баене. Немац је прошле године у финалу турнира у Мадриду изгубио од Карлоса Алкараза. „У неким недељама осећам да сам веома близу и да могу до трофеја. Онда на неким другим, где сам имао мањих проблема с повредама, опет мислим да сам далеко. Морам да останем фокусиран и да верујем у себе, долазе бољи дани. У то сам сигуран“, истакао је Зверев.
Rukometaši Srbije izborili plasman na Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зверев: Све зависи од мене, сигуран сам да долазе бољи дани се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.