НБА: Кошаркаши Мемфиса победили ЛА Лејкерсе, Голден Стејт славио у Сакраменту

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Apr.2023, 11:06

НБА: Кошаркаши Мемфиса победили ЛА Лејкерсе, Голден Стејт славио у Сакраменту

Кошаркаши Мемфиса победили су јутрос на свом терену екипу Лос Анђелес Лејкерса резултатом 116:99 у петом мечу првог кола плеј-офа Западне конференције НБА лиге. Фото: Танјуг/AP Photo/Brandon Dill Мемфис је смањио на 3:2 у серији, која се игра на четири победе.
Најефикаснији у екипи Мемфиса >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << био је Дезмонд Бејн са 33 поена, 10 скокова и пет асистенција. Џа Морент је постигао 31 поен и имао 10 ухваћених лопти и седам асистенција. Џерен Џексон је имао 18 поена и 10 скокова. Код гостију, најбољи је био Ентони Дејвис са 31 поеном и 19 скокова, док је Ости Ривс додао 17, а Леброн Џејмс 15 поена.
Наредни меч биће одигран за два дана у Лос Анђелесу. Кошаркаши Голден Стејта победили су у гостима екипу Сакрамента 123:116 у петом мечу првог кола плеј-офа Запада. Актуелни шампиони повели су 3:2 у серији, која се игра на четири победе.
У победничком тиму најбољи је био Стефен Кари са 31 поеном, два скока и осам асистенција. Клеј Томпсон је постигао 25 поена, а Дрејмонд Грин 21. У екипи Сакрамента најбољи је био Диерон Фокс са 24 поена, девет асистенција и седам скокова. Домантас Сабонис је остварио дабл-дабл учинак са 21 поеном и 10 скокова, док је Малик Монк уписао 21 поен.
Наредни меч биће одигран за два дана у Сан Франциску.
Adetokumbo: Nadam se da ćemo sledeće sezone osvojiti titulu u NBA ligi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак НБА: Кошаркаши Мемфиса победили ЛА Лејкерсе, Голден Стејт славио у Сакраменту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.