Бајден: Можда нисам једини који може да победи Трампа, али ја га добро познајем

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Apr.2023, 07:11

Бајден: Можда нисам једини који може да победи Трампа, али ја га добро познајем

Дан након што је обелоданио да ће се кандидовати за други председнички мандат, председник САД Џозеф Бајден изјавио је данас да он можда није једини кандидат који би могао да победи Доналда Трампа 2024. године, али је нагласио да Трампа добро познаје. Фото: Танјуг/AP Photo/Evan Vucci „Можда >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << нисам једини који може да га победи, али га добро познајем и упознат сам са опасношћу коју он представља за нашу демократију“, рекао је Бајден и обећао да ће заштити америчку слободу од „екстремиста“ повезаних са Трампом и нападом на Капитол хил 6. јануара 2021. године, преноси Ројтерс.
Бајден је потврдио да ће се кандидовати на председничким изборима 2024. године чак иако се Трамп не буде кандидовао и оценио да има још много тога да се уради како би завршио свој посао и обезбедио да САД буду „економски и политички безбедне на дуже време“.
„Мислим да морамо да довршимо тај посао“, поручио је Бајден.
SAD: Pozdravljamo razgovor Sija i Zelenskog,prerano reći da li će dovesti do mira

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бајден: Можда нисам једини који може да победи Трампа, али ја га добро познајем се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.