Вучић: Потребна су додатна улагања у туристичке капацитете око Фетислама

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 20:33

Вучић: Потребна су додатна улагања у туристичке капацитете око Фетислама

Председник Србије Александар Вучић је вечерас, током обиласка реконструисане тврђаве Фетислам у Кладову, предложио амбасадорки Немачке Анке Конрад да држава обезбеди половину неопходних средстава како би се финансирали додатни радови у том месту, који подразумевају повећање >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и побољшање туристичких капацитета, а да Немачка обезбеди другу половину. FOTO TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ/ bg „Ово изгледа дивно. Него, да ви одредите половину, ми смо одредили шест милиона евра да дамо за бициклистичку и пешачке стазе од Рамске тврђаве до Великог Градишта, такође и за стазе у Новом Саду, као и Белој Цркви и Ковину, са банатске стране. Још ви да додате, а ми да додамо још и онда сви Немци да дођу да виде Дунав овде. Ево да се договоримо – ми пола ви пола“, рекао је председник амбасадорки.
Вучић је казао да је држава спремна да обезбеди половину потребних средстава и више од тога, јер је улагање у туризам веома значајно.
„Важно је шта ћемо да урадимо да приватни сектор привучемо. Када је приватни сектор заинтересован, онда смо решили. Морамо да имамо више људи у Кладову, људи чекају да понудимо бољи садржај, као и да и у Брзој Паланци направимо лепше плаже“, рекао је председник.
Vučić: Gradnja brze saobraćajnice do Golupca, biće nastavljena i do Brze Palanke

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Потребна су додатна улагања у туристичке капацитете око Фетислама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.