Малбашић у финишу извукао бод за Војводину у Крагујевцу

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 18:29

Малбашић у финишу извукао бод за Војводину у Крагујевцу

Фудбалери Војводине ремизирали су у гостима са екипом Радничког 1923 резултатом 2:2 у 32. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије. Фото: ФК Војводина Стрелци за Војводину били су Чумић у 18. и Малбашић у 88. минуту.
Раднички је повео већ у шестом минуту из прве прилике на мечу, Љубисављевић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је погрешио и изгубио лопту у шеснаестерцу, а Видосављевић проиграо Милуновића који је погодио за 1:0.
Нови проблем за Вошу уследио је убрзо, јер се капитен Урош Витас пожалио на повреду и морао је да напусти терен, а заменио га је Мамаду Траоре.
Воша је успела да изједначи у 18. минуту, Чумић је извео прекид са левог бока, а лопта је прошла поред Зукића, одскочила и преварила голмана Лековића за 1:1.
Воша је након изједначења преузела иницијативу и створила неколико прилика. Две је пропустио Николић, после проигравања Чумића, а потом је и Барај опробао ударац са десетак метара, левом ногом преко гола.
Раднички је до одласка на одмор имао две солидне контре, најпре преко Ђурића кога је зауставио Љубисављевић, а потом је Чоловић шутирао директно у Царевића.
У 41. минуту Воша је могла до преокрета, у истом нападу шансе су имали Немања Николић и Јован Милошевић, али је голман Радничког са две одличне интервенције у ситуацијама један на један сачувао свој гол.
Раднички је боље отворио и друго полувреме, пошто је у 54. минуту домаћи тим поново повео. Након акције из корнера Милуновић је гађао главом, Царевић је одбранио, али је одбијену сачекао Пецељ и погодио за 2:1. Након другог примљеног гола, Радослав Батак је одлучио да освежи нападачку линију, Малбашић и Урош Николић заменили су Бараја и Немању Николића, а нажалост, пет минута касније, у 68. морао је да изађе и Чумић због повреде, а заменио га је Симић.
Воша је кренула у тоталну офанзиву, а у 73. минуту Николић је гађао са ивице шеснаестерца, на месту је био голман Лековић, да би у 79. Симић искоса са исте стране погодио спољни део мреже. Симић се нашао у великој шанси и у 81. минуту који је побегао чуварима и са седам метара гађао први угао, Лековић је поново интервенисао.
Своју иницијативу Воша крунисала у 88. минуту после лепе акције по десној страни, Николић је проиграо Јеличића, овај пронашао Малбашића који је погодио сам угао за 2:2.
До краја није било промене резултата, Воша је ремијем наставила низ без пораза од чак 19 утакмица и сада заузима четврто место на табели са 58 бодова.
Lajović, Krajinović i Đere sutra izlaze na teren u Madridu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Малбашић у финишу извукао бод за Војводину у Крагујевцу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.