Ђедовић добила позитивно мишљење Административног одбора

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 17:31

Ђедовић добила позитивно мишљење Административног одбора

Одбор за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања дао је данас позивитно мишљење на захтев министарке Дубравке Ђедовић да, уз вршење функције министарке рударства и енергетике, може да врши и функцију представника Србије у Скупштини Акционарског друштва “Електропривреде >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Србије”, Београд. Фото: Танјуг/Раде Прелић Од 14 чланова одбора, 10 је гласало за, а четири су била против.
На седници Одбора чланови су размотрили и донели решења којима се остварују права на исплату месечне накнаде на име закупа стана у Београду и права на накнаду за одвојени живот од породице посланицима Заиму Реџеповићу и Хаџи Милораду Стошићу.
Članovi vlade sutra u parlamentu pred poslanicima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђедовић добила позитивно мишљење Административног одбора се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.