Кавај Ленард покидао менискус?

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 17:04

Кавај Ленард покидао менискус?

Амерички кошаркаш Кавај Ленард покидао је менискус, због чега ће морати да одсуствује са терена више месеци, објавио је новинар „Атлетика“ Шемс Чарни. Фото: Танјуг/AP Photo/ John Froschauer Ленард је током регуларног дела сезоне одиграо мали број утакмица, да би против екипе Финикса у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << првој рунди плеј-офа у три утакмице у просеку постизао 32 поена, уз седам скокова и шест асистенција.
Кошаркаши Финикса су ноћас у петој утакмици на свом терену победили Лос Анђелес Клиперсе 136:130. Финикс је добио серију против ЛА Клиперса 4:1.
Најефикаснији у екипи Финикса био је Девин Букер са 47 поена, 10 асистенција и осам скокова, док је Кевин Дурент додао 31 поен. У пораженом тиму најбољи је био Норман Пауел са 27 поена, а Мејсон Пламли додао је 20 поена и имао је 10 скокова.
Jokić: Finiks je favorit za osvajanje titule

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кавај Ленард покидао менискус? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.