Леао одбио Челси и Реал, жели да продужи уговор са Миланом

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 16:51

Леао одбио Челси и Реал, жели да продужи уговор са Миланом

Фудбалер Милана Португалац Рафаел Леао одбио је понуде Челсија и Реала, пошто жели да продужи сарадњу са италијанским клубом, преноси Газета дело Спорт. Фото: Танјуг/АР/Luca Bruno Леао има уговор са Миланом до 30. јуна 2024. године. Италијански медији наводе да је менаџер играча Жорж >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Мендеш разговарао са представницима Челсија и Реала и саопштио им да португалски репрезентативац не жели да напусти екипу Милана.
Мендеш је најавио да ће наставити преговоре са челницима „росонера“ у вези продужетка сарадње са Леаом.
Газета дело Спорт наводи да руководство Милана планира да повећа плату Португалцу на седам милиона евра по сезони. Међутим, две стране се још нису договориле о исплати дуга Спортингу, који износи више од 20 милиона евра. Леао је унилатерално раскинуо уговор са Спортингом 2018. године.
Мендеш очекује да Милан исплати тај дуг, али челници „росонера“ не желе то да учине, већ планирају да направе договор са португалским фудбалером и Спортингом.
Леао (23) је поникао у Спортингу, а 2018. је напустио клуб из Лисабона и прешао у Лил. Он је у француском клубу провео једну сезону, а потом је појачао Милан.
Португалац је ове сезоне одиграо 41 меч за Милан, а постигао је 13 голова.
Lajović, Krajinović i Đere sutra izlaze na teren u Madridu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Леао одбио Челси и Реал, жели да продужи уговор са Миланом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.