Министар Вучевић посетио Сектор за људске ресурсе Министарства одбране

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 16:41

Министар Вучевић посетио Сектор за људске ресурсе Министарства одбране

Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић посетио је данас Сектор за људске ресурсе Министарства одбране. Фото: Танјуг/Министарство одбране и Војска Србије Том приликом, у просторијама Војног музеја на Калемегдану, помоћник министра одбране за људске ресурсе Синиша >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Радовић упознао је министра Вучевића са надлежностима, функцијама, задацима и стањем у том Сектору, саопштило је Министарство одбране.
Након састанка, министар Вучевић је са помоћником министра културе Данијелом Ванушић и градоначелником Београда Александром Шапићем, обишао збирке значајних експоната и сталну поставку Војног музеја.
Током обиласка договорено је да Министарство одбране и Град Београд заједнички предузму мере за решавање имовинско-правних односа, као и потребне мере за адаптацију и уређење објекта Војног музеја и музејских поставки на отвореном.
Војни музеј основан је 1878. године Указом кнеза Милана Обреновића, а на предлог министра војног, пуковника Саве Грујића. Данас Музеј има око 33.000 предмета систематизованих у 15 збирки и импозантну фототеку која збраја око 100.000 фотографија.
Vujović: Veliki projekti u gradovima koji beleže zagađenje u vazduhu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Министар Вучевић посетио Сектор за људске ресурсе Министарства одбране се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.